Mat alla Eivind Hellstrøm???

Hei igjen
Beklager at jeg ikke har skrevet siden sist, men har ligget på sykhuset et døgn, ikke noe alvorlig bare ren årskontroll.
Jeg ble lite overrasket over mange ting på sykehuset også denne gangen. Jeg møtte opp kl 12 som jeg fikk beskjed om og ble vist inn i "stuen". Jeg fant bok 1 av 5 (jeg har vært på sykehus før!), vet du hvor lenge jeg måtte sitte der å vente??? I 6 timer... før jeg fikk rom. Da jeg endelig fikk et rom sovnet jeg med engang noen timer. Det gjorde at jeg ikke fikk sove om natta + at sykehussenger er ikke all verdens beste å ligge i slik at jeg leste ferdig boka mi og sovnet kl halv tre på natta. Gjett om jeg var trøtt dagen etter.
Dagen etter, altså i går ventet jeg et par timer til på undersøkelser og da det var gjort måtte jeg vente enda noen timer til legen kom og jeg kunne ENDELIG dra hjem. Jeg eier to katter, eller jeg mener de eier meg :p, Mozart og Beethoven heter de, og de savnet jeg enormt mye. Tror iallefall Mozart savnet meg også, for da jeg ropte henne inn før jeg skulle legge meg i gårkveld, løøøøøøøøøp hun mot meg og mjauet. Beethoven vet jeg ikke hvor er, håper hun ligger et sted å sover da. Vel, i skrivende stund kom hun faktisk inn... Kult!!!! Snakker om sola så skinner`a lissom hihi...
Men tilbake til sykehuset, Sykehuset får man mat, eller de kaller det det, jeg vil kalle det grisemat, Det er jeg sikker på at Eivind Hellstrøm også ville ha sagt. Se på det her:


Ser dette godt ut??? Noen vil kanskje svare, ja, jeg elsker fisk og dette så kjempe sunt ut.
Jo, kanskje det, men når potetene blir kokt uten salt smaker det ikke godt vettu. Jeg syns iallefall ikke det. Eneste som smakte noe var faktisk fisken og gulerøtter, men det var til nød det å. Jeg syns faktisk synd på de som ligger lenge på sykehus altså. Huff, jeg tenkte på hva de ville ha sendt meg i de norske fengslene, er det bedre mat?? Nå har nå aldri jeg vært i fengsel da, men det skulle vært morro og prøvd bare for å sjekke om Eivind hadde vært der, for på sykehuset har han i alle fall ikke vært. Det er sikkert. Dagen etter fikk jeg servert noe kjøttkaker i brunsaus, det pleier jeg ikke å like og iallefall ikke denne kjøttkakemiddagen heller. Sausen var grei nok, så jeg spiste bare det jeg. Mmm.. du kan tro jeg ble mett...
Vel hjemme igår kveld tenkte jeg at nå har jeg vært flink jente på sykehuset og gjort det jeg skal, så jeg dro på en sjappe og kjøpte en cheeseburger og tok med den hjem,. Jeg fant frem kniv og gaffel og begynte å spise, jeg nøt alle bitene inntill det dukket opp noe... Ser dere det på bilde som ikke skal være der???

Ser dere godt etter ser dere en hvit korkhette av noe slag, den har jeg med hånden på hjertet ikke lagt dit med vilje, den dukket plutselig opp da jeg skjærte av en bit av burgeren. Da ble jeg plutselig mett ass... Tror det blir lenge til jeg kjøper noe der igjen..men jeg har ikke vært missfornøyd før.

Idag har hilset på noen nydelige valper, jeg skulle ikke ha noen av de, men bare dro å hilset på de allikevel. Her er noen bilder jeg vil dele med dere:


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lilleengelen

lilleengelen

25, Elverum

Hei. Jeg er en jente på 25 år, er addoptert fra India og sitter i rullestol. Jeg smiler og er gla stort sett hver dag og hvis ikke har jeg en grunn til det. :) Dette er min første blogg, så den kan vel ikke bli mer enn bedre og bedre får jeg håpe. Håper du vil trives og jeg tar opp temaer som kan intresserer deg.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits