Nytt herifra...

Nå har jeg sikkert sittet i ti minutter å sett på revungene. Beklageligvis får jeg ikke tatt bilde for de er så langt borte, men de er så utrolig søte. Det er fire revunger her.
I gammel overtro sier at om du ser en rev ved huset varsler den død, så ikke vet jeg. Tror egentlg ikke på det, men det er jo noen som har trodd på det da, siden det er gammel overtro.

Idag har jeg ikke gjort noe ennå, det er jo søndag, så da skal man lade opp til ny uke og det har Mozart og jeg gjort idag. 
Hun pleier å ligge i senga mi hele natta til sånn ca 06.00 - 06.30, da mjauer hun og vil ut. Inatt har hun nok vært ute tidligere denne natten, fordi da jeg våknet første gang ved 04.00 - tiden lå hun der. jeg legger armen min rundt henne da begynner hun å male etterlitt sukker hun også sovner hun. Sier jeg at hun skal ligge der i alle fall til jeg har sovnet så ligger hun der til hun er sikker på at jeg sover. :p Det er gojenta si det.
Jeg ligger med et oxymeter om natten som måer pulsslagene mine om natten. Maskina piper om det blir for lavt, da må noen riste i meg eller noe, da går den opp igjen. For å si det slik så "normale" mennesker har et oksygen som ligger på 90 - 95 hele døgnet, jeg ligger på det om dagen, men jeg "glemmer" å puste om natten så det kan gå ned til 80. (85-90)
Jeg fortalte at jeg må vekkes da den er på 80 tallet, Mozart er en pus som kjenner til mine rutiner, både på dagen og natten. Så det var en natt her som oksymeteret pep og jeg kjente en pot i pannen min som dyttet på meg. Jeg hørte i det fjerne at det pep så hun ville nok bare vekke meg :p
Jeg har assistenter 24/7. De hjelper meg med det jeg ikke klarer eller ikke orker. Noe kan jeg orke en dag, mens en annen dag orker jeg det ikke, så det kan variere hvor mye de gjør i løpet av en dag :p
Jeg er prisgitt de assistentene jeg har, utenom dem, og familien selvfølgelig, hadde jeg ikke vært den jeg er i dag.

Jeg har en pusekatt til, men hun er ikke som Mozart, selv om de er søsken, så er de ikke like.  Hun liker åvære mer for seg selv. Hun liker å bestemme selv når hun vil ha kos og det kan ta lang tid før hun godtar andre mennesker.
Men da hun virkelig er inne i kosemodusen ligger hun rett og slett oppå deg og maler kjempe høyt.
Hun er redd ting som hun ikke er vant til, selv takheisen jeg har på badet som går videre inn på soverommet mitt er hun redd selv om den har vært der lenge før hun kom hit. Er nok fordi jeg svever i taket og hun er er redd for å få meg i hodet :)
Hun gjør forskjell på hvem hun liker og ikke liker.
Vel det er litt vanskelig å beskrive henne for hun er litt anonym. Men jeg er utrolig gla i henne like mye som jeg er gla i Mozart :p

......

3 kommentarer

Eira Solberg

04.jul.2010 kl.15:53

søt katt :-)

henriette

04.jul.2010 kl.19:25

Det er noe spesielt med dyr!!

lilleengelen

04.jul.2010 kl.19:27

henriette: ja jeg vet...

Skriv en ny kommentar

lilleengelen

lilleengelen

25, Elverum

Hei. Jeg er en jente på 25 år, er addoptert fra India og sitter i rullestol. Jeg smiler og er gla stort sett hver dag og hvis ikke har jeg en grunn til det. :) Dette er min første blogg, så den kan vel ikke bli mer enn bedre og bedre får jeg håpe. Håper du vil trives og jeg tar opp temaer som kan intresserer deg.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits