En ny dag er snart over....

Tja, igår tenkte jeg skulle opp å skrive i bloggen min tidlig på morgenen, men jeg våknet med vondt i halsen og skikkelig dårlig form. Jeg vurderte om jeg orket å stå opp til fysiotime og kom på at de jobber bare en uke til så tok de sommerferie. Jeg vet også at om jeg ligger så kan det bli verre. Så jeg sto opp og dro på fysio. Det var jeg veldig gla for, får god behandling der også. 
Vel hjemme igjen tok jeg meg et bad, siden jeg er litt syk, syns jeg selv :p så valgte jeg å ta et bad nå, fordi da slapp jeg å gå ut med vått hår. Ja, har hørt om hårføner, men det sliter på håret og tålmodigheten er ikke tilstede, så derfor ble det sånn. 
Da jeg våknet i dag tidlig hadde jeg lyst til å ligge hele dagen, men da jeg først er oppe så gjorde jeg litt fornuftige ting.
Bare noen da :p

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder, men det funket ikke første gang og jeg har allerede fortalt om tålmodigheten min.

Følg med i morgen.

Nattaklem

Én kommentar

jorun iversen

05.jul.2010 kl.21:31

Natti natt, Lille Engel!

Skal snart køye jeg òg.

Skriv en ny kommentar

lilleengelen

lilleengelen

25, Elverum

Hei. Jeg er en jente på 25 år, er addoptert fra India og sitter i rullestol. Jeg smiler og er gla stort sett hver dag og hvis ikke har jeg en grunn til det. :) Dette er min første blogg, så den kan vel ikke bli mer enn bedre og bedre får jeg håpe. Håper du vil trives og jeg tar opp temaer som kan intresserer deg.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits