Noen tanker på kvelden

Nå har jeg mange tanker i hodet. Noen glade tanker, men mest dumme teite tanker. Da jeg har sånne tanker tenker jeg alltid på hvor mye jeg ikke kan. Jeg vet det er teit, men dere har sikkert tenkt noe lignende selv. Jeg kan jo ikke gå har aldri gjort det kommer heller aldri til å gjøre det,men allikevel vil jeg det.

Jeg vil ha privatliv jeg også,men med 12-13 assistenter er det ikke lett. Jeg er 25 år,og hva vil en vanlig 25 åring gjøre? Antagelig dratt på kjærlighetsferie eller tur med en type som de enten er sammen med eller vil bli kjent med. Jeg kan si noe som er veldig sikkert,det er ikke lett med noen rundt deg hele tiden. Jeg blir veldig fortvilet over dette. Ikke er det enkelt for det andre kjønn heller. Mange som kunne tenke seg å prøve men ikke tørr. Andre tørr men blir fort lei, de slår opp og jeg blir ensom - igjen.

Drømmen min er å kunne leve 100% alene og selv, uten slik hjelp jeg trenger idag. Kunne tatt den gutten jeg ønsket å utforske verden, BARE meg og Han. Uten de helvetes (unnskyld utrykket) assistene. Har ikke noe med personlighetene dems å gjøre, er utrolig gla i dem,ikke missforstå dere som er assistenter å leser dette, men av og til ville jeg vært alene. Skjønner dere, hva jeg vil frem til? Jeg begynte å feste da jeg var ca19 år.


Da var jeg ute på byn med assistent. Det blir en sperre på hva en kan finne på å gjør da. Jeg er ikke akkurat den som "danser på bordet" da jeg er ute. Men kanskje pratet med andre folk, flørtet mer eller andre ting man gjør ute. Men som jeg sa i sta så får man en sperre inni seg. Assistenten er jo edru siden den er på jobb,derfor drikker jeg ikke såå mye heller for det verste jeg vet da jeg er edru er å se på fulle folk.


Samtidig er jeg jo super gla for at jeg har muligheten av å ha assistentordningen rundt meg. Uten den hadde jeg ikke vært så selvstendig jeg er idag, men av og til kunne jeg vært foruten og istedet gått på mine egne ben.


2 kommentarer

Hanna<3

19.jul.2010 kl.22:28

Fin blogg <3

lillac

19.jul.2010 kl.22:47

Du er tøff som jobber hardt for det du vil!!! Har selv vært en sånn assistent for en jente, som sikkert var mye mer handikappet en deg.

Skriv en ny kommentar

lilleengelen

25, Elverum

Hei. Jeg er en jente på 25 år, er addoptert fra India og sitter i rullestol. Jeg smiler og er gla stort sett hver dag og hvis ikke har jeg en grunn til det. :) Dette er min første blogg, så den kan vel ikke bli mer enn bedre og bedre får jeg håpe. Håper du vil trives og jeg tar opp temaer som kan intresserer deg.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits