Jeg lever ennå - tro det eller ei

Ja, hvordan har sommeren deres vært da?? Jeg har vært syk nesten hele sommeren inkl. innleggelse på sykehuset. Lå der i 10 dager, ca 7 dager i konstant smerte i magen og 3 dager i bedre form, men med angst for å dra hjem igjen...  Det er faktisk sant, jeg hadde angst. Vet ikke hvorfor, men det ble faktisk sånn.
Jeg ble hentet av ambulansen fordi jeg orket ikke å sitte å kjøre ned til legekontoret selv, så de hentet meg og tok diverse prøver av meg. Deriblant en ting som jeg skulle gjøre ofte i hele 10 dager - nemlig å ta blodsukkermåling.
Fingertuppene mine var skikkelig vonde etter endt sykehusinnleggelse. Jeg som ikke er redd eller tåler blod ble faktisk kvalm av å se mitt eget blod, jeg måtte lukke øynene mine da de stakk og de måtta ta den filla de tørket blodet med og kaste i søppeldunken.

Da jeg kom inn på sykehuset ble lagt inn på isolat og ble der i 3 dager. Lå på med.1, men ble etterhvert flyttet til med.2. 
De fant ut at det var noe med magen min, derfor ble jeg flyttet. 
Virus i magen. Det var VONDT!!!! Jeg unner ingen det jeg hadde, ikke min værste fiende engang. 

Da jeg kom hjem og tilbake til virkeligheten strkket jeg ferdig gryteklutene mine og heklet en kant rundt. Skal legge ut bilde her, men finner ikke igjen den tutten å overføre bilder fra mobilen min. 

Nå driver jeg iherdig å strikker på en lue som en fyr bestillte fra meg. Da den er ferdig skal jeg strikke nye grytekluter, men nå på bestilling. :)

Samtidig som jeg strikker så holder jeg med på andre ting også. 

Jeg har bestemt meg for  å lage julekort i år. Jeg har drevet å lage kort i et par år, så har endel kortutstyr, ja.. :p Jeg selger kort også. Til alle anledninger...

Dåpskort


Diamantbryllupskort (eller noe, husker ikke, lenge siden jeg har laget det)Ja, altså, jeg pynter en after eight bokser også, dette er et eksempel av mange.
Selger slike også....

BryllupskortBrettet utBakJeg er forhandler for Perfect Home også. Gå inn på www.perfecthome.no å titte. Kanskje du finner noe du har lyst på der.

Nå vet dere at jeg lever.

6 kommentarer

Catoon

03.sep.2010 kl.20:50

nice

Me

03.sep.2010 kl.21:13

Så flink du er!

sophia

03.sep.2010 kl.21:22

du er jo dritflink til å lage kort jo! :D :D

lilleengelen

04.sep.2010 kl.11:39

sophia: Ntåå.. Tusen takk..

lilleengelen

04.sep.2010 kl.11:41

Me: Tusen takk..

lilleengelen

04.sep.2010 kl.11:42

Catoon: :)

Skriv en ny kommentar

lilleengelen

lilleengelen

25, Elverum

Hei. Jeg er en jente på 25 år, er addoptert fra India og sitter i rullestol. Jeg smiler og er gla stort sett hver dag og hvis ikke har jeg en grunn til det. :) Dette er min første blogg, så den kan vel ikke bli mer enn bedre og bedre får jeg håpe. Håper du vil trives og jeg tar opp temaer som kan intresserer deg.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits