Ønsker...

Lenge siden jeg har vært her nå, men jeg lever ennå. :)

Jeg har litt mye å gjør om dagen med "jobbene" mine.
Dere som har fulgt med på mine strikkeprosjekter, så er jeg ferdig med mine grytekluter, halvferdig med lua jeg skulle strikke og halvferdig med gryteklutparet nr 2. Bilder kommer etterhvert. :)

Jeg er jo forhandler i Perfect Home som dere kanskje har lest før og akkurat nå går det strålende *bank i bordet*.
Syns det er morsomt å besøke folk, uten å virke for nyskjerrig, men samtidig litt.
Det jeg syns er gøy er jo at jeg kommer inn alle steder jeg har ringt å spurt etter om de vil ha party. Det syns jeg er litt gøy da, at jeg på en måte har skapt min egen arbeidsplass og faktisk TRIVES med det gjør. Det er det ikke alle som gjør. 

Et annet problem jeg har er at jeg snart har bursdag. Har egentlig ikke noe problemer med det altså, men det er allikevel noe jeg sliter med hvert år.
BURSDAGSGAVE

http://www.barnasside.no/bilder/bursdag.gif
Hva ønsker jeg meg? Det er samme problemet hver bidige år... Hva skal jeg ønske meg? Til jul ønsker jeg meg nesten alltid, kattemat. For det første er det noe jeg bruker opp og bruker hver dag. Hva ønsker dere til bursdag og jul??

Jeg føler at jeg har det jeg trenger. Har et hus og hjem, noen som er glad i meg, har hjelp til å leve et eget liv, har masse dyr rundt meg, har det jeg trenger av tekniske ting (som tv, pc, mobil, kjøleskap, oppvaskmaskin), har oppvarmet hus, ved til å fyre med, er stort sett frisk, har rent vann, har tekniske hjelpemiddler, har en seng - dyne og pute, kan sikkert ramse opp mere her, men dere skjønner tegningen. 

Jeg føler at jeg har det jeg trenger egentlig. Hva mer trenger jeg? Kan ønske  meg mer klær da, så kan jeg kaste det brukte klærne mine i en uff container. Det var smart, gi klær til noen som faktisk trenger det.
Jeg har hørt at alle de klærne, iallefall nesten alle blir solgt her i Norge først og hva blir igjen til de som trenger det da? Nesten ingenting. Det syns jeg er for dumt. Her i Elverum har vi en Namibia butikk. Elverum er vennskapsby med et sted i Namibia. Butikken fylles opp med klær og andre ting vi "ikke har brukt for". Pengene går til Namibia og klærne blir solgt til andre folk som besøker butikken til en billig penge. Vet ikke hva jeg syns om denne ordningen heller...

På søndag var det jo tv - aksjon, jeg klarer ikke å se på sånne ting. Jeg får så dårlig samvittighet, med tanke på at vi lever på samme jordkloden. Det kunne vært oss, det kunne hende meg. Men mange tenker på seg og sitt, og de fleste har vel hørt at mange vil ha mer og fanden vil ha fler.  
Jeg er fadder til 2 barn, en jente og en gutt via Scan aid og PLAN. Det er kjempe gøy å få bilder av de og brev. Må innrømme at jeg ikke har sendt noe til dem. men det har noe med angsten for at jeg må skrive engelsk, men nå har jeg fått hjelp til det så nå er det bare å sette seg  noe å skrive.

  

5 kommentarer

CHARLOTTE

28.okt.2010 kl.14:10

hvorfor kattemat?

Renny

28.okt.2010 kl.14:31

Denne bloggen din var kjempe fin Lina artig å lese litt om hva du gjør og hvordan du har det masse klemmer fra onkel og Anne Lise

lilleengelen

28.okt.2010 kl.15:58

CHARLOTTE:fordi jeg har katter og det er ganske dyrt i lengden...:)

lilleengelen

28.okt.2010 kl.16:00

Renny:Ja du får fortsette å følge bloggen. Betyr mye for meg.

CHARLOTTE

28.okt.2010 kl.16:01

ååhhja :)

Skriv en ny kommentar

lilleengelen

lilleengelen

25, Elverum

Hei. Jeg er en jente på 25 år, er addoptert fra India og sitter i rullestol. Jeg smiler og er gla stort sett hver dag og hvis ikke har jeg en grunn til det. :) Dette er min første blogg, så den kan vel ikke bli mer enn bedre og bedre får jeg håpe. Håper du vil trives og jeg tar opp temaer som kan intresserer deg.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits