Trening og atter trening...

Det må man om man er frisk og rask eller om man er "syk" som meg. Jeg trener ikke spinning eller er på noe yoga, det funkar inte. Men jeg er hos to faste fysioterapauter som hjelper meg med litt styrketrening, bevegelsestrening og litt massasje på nakke og rygg.

Jeg valgte å trene hjemme en stund istedet for å dra ned til sentrum for å trene der. Hvorfor dra et annet sted å gjøre det en kan gjøre her hjemme like bra? Så da er jeg fast to dager i uka hvor jeg drar ned til fysioterapaut 1 og annenhver uke hvor jeg har tre dager hvor jeg også er hos fysiotarapaut to.

Det jeg gjør da er å gjør som Julius, nesten iallefall, svinger meg fra tre til tre. :p Jeg svinger iallefall armene mine frem og tilbake i en trim master. Egentlig skal jeg sitte 1 x 10 min på hver arm, men jeg får litt vondt i nakken så da tar jeg fem minutter på venstre, ti minutter på høyre og resten fem minutter på venstre. Det er veldig godt da jeg er ferdig med treningsøkta mi. Armene mine får ikke så god beveglighet til hverdags og da er det greit å trene på denne måten.

Det som gjør det ekstra behagelig å trene hjemme, er nemlig dette:Nemlig fyr i peisen. Jeg er født i skyttens tegn og vårt element er ILD.

Jeg hadde et publikum mens jeg trente idag å...
 Hun sovna tilslutt....hihi...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lilleengelen

lilleengelen

26, Elverum

Hei. Jeg er en jente på 25 år, er addoptert fra India og sitter i rullestol. Jeg smiler og er gla stort sett hver dag og hvis ikke har jeg en grunn til det. :) Dette er min første blogg, så den kan vel ikke bli mer enn bedre og bedre får jeg håpe. Håper du vil trives og jeg tar opp temaer som kan intresserer deg.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits