Søndag på Sunnaas

Da prøver jeg igjen. Denne gangen skriver jeg alt i word og kopierer og limer inn i bloggen min, for jeg prøvde å skrive noen ord på mandag, men det er så dårlig nett her at da jeg skulle publisere det ble nettet borte og alt jeg skrev ble også borte. Akk ja, så da prøver vi på nytt.

Det har gått seks dager nå og jeg kjeder meg. De dagene som har gått nå har jeg ikke gjort annet enn å spist mat. Ikke er det noen jeg føler jeg kan henge med her heller, så jeg sitter for det meste på rommet og ser på tv. Men jeg får bare inn NRK og tv2 og jeg som er så glad i tvn blitt. I tvstua er det stor tv da, med parabol, men der sitter det alltids noen. Men jeg skal prøve å få sett jakten på den 6 sans i kveld.

En av mine assistenter kjørte meg hit på tirsdag. Det føltes veldig rart å være igjen alene etter at hun dro, men sånn er det bare. Fikk flaschback til den tiden jeg skulle på Frambu. På wiki står det om Frambu: landsdekkende kompetansesenter for sjeldne funksjonshemninger.
Der var jeg i 14 dager, på begynnelsen var det ganske kjipt, inntil jeg fikk noen å være sammen med. Sånn er det nok her også, men har ennå ikke fått noen jeg føler jeg vil være med. Trives jo veldig godt alene også. Har strikketøy med meg, har snart strikket ferdig Elverumslua jeg holder på med. Har jo også med meg bøker, men har ennå ikke begynt å lese noe, for da jeg legger meg om kvelden er jeg så trøtt at jeg sovner nesten med det samme. Det er rart for slik er det ikke hjemme.

For dere som ikke vet hvor jeg er, så er jeg på Sunnaas i Askim. Her skal jeg få et treningsopplegg som er tilrettelagt for min sykdom. Denne uka har jeg ikke trent noen ting med fysioterapaut, så jeg håper at neste uke begynner jeg for fullt.
I går hadde jeg besøk av en av mine trofaste assistenter og tante og onkel. Det var veldig hyggelig.

Jeg vet ikke om noe mer å skrive nå. Så prates siden.

2 kommentarer

Kamilla

03.apr.2011 kl.14:55

Koslig :)

Kristina

03.apr.2011 kl.14:59

Åååååh, er du helt nede i Askim??? Har hatt lyst å ringe deg hver dag denne uka, men mobilen min lader ikke så godt, så jeg har ikke hatt så mye strøm på den. Skal prøve å få ladet den fullt opp nå i dag :)

Skriv en ny kommentar

lilleengelen

lilleengelen

26, Elverum

Hei. Jeg er en jente på 25 år, er addoptert fra India og sitter i rullestol. Jeg smiler og er gla stort sett hver dag og hvis ikke har jeg en grunn til det. :) Dette er min første blogg, så den kan vel ikke bli mer enn bedre og bedre får jeg håpe. Håper du vil trives og jeg tar opp temaer som kan intresserer deg.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits