Da prøver vi igjen....

.... skrive på bloggen....

 

Jeg syns jeg har hatt mye å gjøre i det siste. Men hva har jeg eeegentlig brukt tiden til???  Vel, jeg har jo lest bøker da, de som kjenner vet jeg er en bokorm. De tynne bøkene vettu, fra norske serier, de bruker jeg kun et døgn å lese. De er jo så spennende. Og da jeg leser om natta, må jeg jo sove om dagen (ZZZZzzzzZZZ). Neida, jeg bare tuller. Jeg sover lenge om dagen, ja jeg skal innrømme det. Men de timene jeg er våken så gjør jeg da en god jobb...

Jeg har jo dyrene mine som jeg føler jeg må bruke litt tid på. Beethoven og Mozart er jo mye ute da, men de få timene de er inne så trenger de kos og koslige ord. Noen syns jeg er litt rar når det gjelder dyrene mine, men jeg har ikke noe papir på at jeg er vettug...Så ta meg for den jeg er, eller la være.

Jeg strikker en god endel da, snart ferdig med en vott. Også har jeg strikket Elverumslua ferdig og prinsessekroneørevarmer (phu...det var et laangt ord :-))

Nå sitter jeg og venter på at jeg skal på fest. Skal i Løtenshallen og høre på

   

 

 

 

http://xpressonline.no/nyheter/news/images/plumbo.jpg

 

Det er et harryband som kommer fra Sande i Vestfold. De har sanger som: slutte å drikke, bayer, alle damer og du og jeg i natt.

Hørte de på en cdspiller engang på et vorspiel og ble "fanget". Og det endte jo med at jeg måtte på konsert med de. Utenfor døra på Elvarheim sto det at Plumbo skulle spille. DIT skulle jeg, og sånn ble det. Ikveld spiller de i Løten kl 21.00.

Jeg gleder meg og sett virkelig frem til denne kvelden og natten. Skal prøve å få tatt noen bilder og få lagt ut her i morgen.

Høres....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lilleengelen

lilleengelen

26, Elverum

Hei. Jeg er en jente på 25 år, er addoptert fra India og sitter i rullestol. Jeg smiler og er gla stort sett hver dag og hvis ikke har jeg en grunn til det. :) Dette er min første blogg, så den kan vel ikke bli mer enn bedre og bedre får jeg håpe. Håper du vil trives og jeg tar opp temaer som kan intresserer deg.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits