Konger av sommeren....

...og da mener jeg selvfølgelig ikke kong Harald, men Plumbo....

For dere som leste innlegget mitt igår skulle jeg på Plumbokonsert. DET var utrolig nyyydelig og hærlig opplevelse. De gutta KAN å lage liv på scenen, ikke noe døtid der nei. Om det er en som skal skifte gitar eller annet instrument er det alltid en annen i bandet som lager liv. Det er noe jeg setter stor pris på da...

For å starte med begynnelsen så reiste jeg på vorspiel i Løten hos noen jeg ikke jeg kjente, men en felles bekjent av ei jeg kjenner. Jeg grudde meg litt, men maken til hyggelige folk har jeg ikke møtt på. Følte meg velkommen med engang jeg kom inn døra der, det var stas. Siden jeg hadde en billett til overs solgte jeg den til en der.

Vi, assisten min  og jeg, stakk fra vors ca ved 22.00 tiden. Det var en haug med folk utenfor og min angst kom snikende.  Da jeg nærmet meg inngangen sto det vakter der som kroppsvisiterte alle som gikk forbi, så jeg tenkte at de skulle gjør det på meg også. Rettferdig skulle det jo være, men jeg slapp jaggu meg glatt forbi. Det var urolig mange folk inne der også, og bordene var selvfølgelig opptatt, så vi satte oss på tribunen. Jeg prøvde å se etter de folka jeg hadde vært hos, men hadde ikke på linsene mine og i tillegg var det mørkt der slik at det var helt umulig å se noe der for meg. Jeg begynte å kjøre litt rundt, regnet med at ser de meg så roper de vel på meg. Og det gjorde de vettu... Er så godt å kjenne noen på et sted der man i grunn ikke kjenner noen.

Ved midnatt begynte gutta å spille. Har tatt noen bilder da: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gutta spilte til klokken ble ca 02.00 og etter konserten spurte jeg vakta om jeg kunne få møte gutta. Og det fikk jeg selvfølgelig.Hu jenta i bakgrunnen der er hun jeg var på vorspiel hos. Fikk med meg bak scenen også. Eller ikke bak scenen men iallefall bak sperringen. Legg også merke til at vokalisten og meg har samme type svettebånd.. :p Jeg fikk den som gave av bassisten i bandet. Kult ja. Om du leser dette, tusen takk, lå med det i natt jeg. Hihi...Slik ser det ut bak sperringene...hihi....

Jeg la meg i seng sånn ca 03.00.

Til dere som bidro, tusen takk for en uforglemmelig kveld,

Tusen takk til PLUMBO for at dere sprer glede.

5 kommentarer

xhannemariee

29.mai.2011 kl.19:48

Elsker bloggen din!♥

Kommenterer gjærn tilbake, da blir jeg glad!♥♥

Emmago

29.mai.2011 kl.20:21

Kult

Kan jeg ver så snill få kommentar tilbake ?

Hva synes du om bildet mitt på bloggen ?

-Emmago

jegselgeralt

29.mai.2011 kl.20:23

Sjekk ut salgsbloggen min :-)

juneveronicaaa

29.mai.2011 kl.20:31

Helt enig, Plumbo eier! :D

rita

29.mai.2011 kl.23:41

Dette var en super konsert!! Og det var kjempe hyggelig å bli kjent med deg:-) Må gjentas!!!! ;)

Skriv en ny kommentar

lilleengelen

lilleengelen

26, Elverum

Hei. Jeg er en jente på 25 år, er addoptert fra India og sitter i rullestol. Jeg smiler og er gla stort sett hver dag og hvis ikke har jeg en grunn til det. :) Dette er min første blogg, så den kan vel ikke bli mer enn bedre og bedre får jeg håpe. Håper du vil trives og jeg tar opp temaer som kan intresserer deg.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits