Vet dere hvor heldige dere er????

Akkurat nå sitter jeg her og er kjempe deppa, med tårer i øynene. Jeg tenker på hvordan mitt liv hadde forandret seg om jeg kunne ha gått, som dere andre. Bare kunne ha spurt om hjelp da det var høyst nødvendig.

Det er veldig vanskelig å skrive noe fornuftig nå, tankene svirrer rundt og rundt, tårene er på vei frem, når som helst. Pusten går nesten normalt, men plutselig puster jeg fortere, trekker pusten og puster normalt igjen.

Men tilbake til temaet. Jeg trenger hjelp støtt, av og til kunne jeg tenke meg å bare være meg. Nå har jeg endelig fått meg kjæreste. Min mann med stor M. Jeg vet det høres klisjee aktig ut, men jeg mener det. Tenk hvor koselig, eller egentlig mer normalt det hadde vært om vi to kunne ha funnet på ting sammen, bare hos to, ingen andre, ingen andre assistenter. Meeen tror dere det er enkelt eller???? Neida, ikke faen heller, må alltid ha de diltene etter meg uansett. Lurer på om jeg må ha de med på bryllupsnatta også om jeg skulle ha gifta meg.

Av og til slik som nå skulle jeg gjerne ha bare kunne ha gått for en dag. Bare for å kjenne på friheten og hvordan det er. Tenk på det neste gang dere klager på en vond skulder eller et kne.

Uansett om jeg skal på do å drite, som er nokså privat, eller om jeg skal på butikken å handle så har jeg et påheng jeg gjerne skulle ha blitt kvitt, som jeg ikke får bort.

Må samtidig si at jeg er veldig gla i de assistentene jeg har og har hatt, men dere skjønner hva jeg mener. Det vet jeg. Vi har pratet om det. Akkurat nå er jeg så sliten av tankene mine og tårer at jeg ikke helt hva jeg skal gjør.

Gleder meg til fredag, da kommer elsklingen min tilbake, om han ikke har blitt lei meg ennå da. Vi får se hvor lenge han klarer å holde ut med meg og mine påheng.

Én kommentar

20.jul.2011 kl.19:33

Glad i deg jeg Snupps! Ikke så mye man kan si for at du skal føle deg bedre. Men er nå det læll!

Skriv en ny kommentar

lilleengelen

lilleengelen

26, Elverum

Hei. Jeg er en jente på 25 år, er addoptert fra India og sitter i rullestol. Jeg smiler og er gla stort sett hver dag og hvis ikke har jeg en grunn til det. :) Dette er min første blogg, så den kan vel ikke bli mer enn bedre og bedre får jeg håpe. Håper du vil trives og jeg tar opp temaer som kan intresserer deg.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits