Beethoven jenta mi....

Alle har vel hilst på Beethoven jenta vår nå, enten på bloggen eller her hjemme.  På fredag sier sambo at hun har sår i øret slik at vi må ringe dyrlegen. Det ser ut som hun hadde blitt bitt av et dyr, vi prata på rev eller hund, men det er fortsatt uklart. Uansett, vi ringte dyrlegen, og etter at han fikk høre hva vi trodde det var sier han at vi må rense såret med pyrisept og se det ann litt. Jeg hadde en følelse at hun burde inn med engang, men valgte fortsatt og ikke høre på magefølelsen min.

Helga går og Beethoven ligger mye i senga  uten å være helt i form.  Hun pleier ikke å bruke 5 min ute og resten av døgnet inne, det pleier å være motsatt. Igårkveld sier sambo at nå har det hevet seg veldig mye og vi blir enige om å ringe dyrlegen dagen etter.

Idag ringte jeg ca 11.15 og fortalte hvordan det var, hun spurte om vi kunne komme ned med henne til kl 12,00 fordi dette kunne være alvorlig. Sambo reiste, kl 13.00 ringer de igjen å sier vi kan komme å hente henne kl 14.00, de drev med oppvåkning. Vi reiser ned begge og blir fortalt at det var en verkebyll som hadde utvilket seg videre til koldbramn... Vi burde ha dratt med engang.

Nå ligger hun i buret til hunden vår og sover og slapper av. Imorgen begynner det en kur på imacelin (sikkert skrevet feil, men dere skjønner hva jeg mener), det kan jo bli gøy.

Det så ikke så godt ut det såret hun har nå, men det var godt å få det bort, er utrolig redd for jenta mi, men som sambo sa, hun klarer seg. Hun er en sterk katt... 

 Beethoven i fin form...

Én kommentar

Carina Josefine

01.feb.2012 kl.17:26

God Bedring til Beethoven! Koldbrann.. jøss, det hadde jeg ikke trodd gikk så fort :o

Skriv en ny kommentar

lilleengelen

lilleengelen

27, Elverum

Hei. Jeg er en jente på 25 år, er addoptert fra India og sitter i rullestol. Jeg smiler og er gla stort sett hver dag og hvis ikke har jeg en grunn til det. :) Dette er min første blogg, så den kan vel ikke bli mer enn bedre og bedre får jeg håpe. Håper du vil trives og jeg tar opp temaer som kan intresserer deg.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits