På'n igjen med å blogge litt...

Akkurat nå ligger jeg i senga og skriver på ipoden min.. Skal sjekke om dette funker eller om det tar for lang tid for meg..

I helga som var, altså for en uke siden var Bjørn, jeg og to assistenter i Kristiandsand.. Det var hærlig å komme seg litt bort og møte nye mennesker. Bjørn spiller fotball i LSK Unified, de gutta er kule altså, med på laget er det også med ei jente.

Jeg våknet 03.30 fredagsmorgen (hjeeesp) og sto opp 04.00, vi sto reiseklare 04.45 og spente på flyturen. Jeg var vel mest spent på om rullestolen min kom til å tåle flyturen, jeg hadde jo londonturen i fjor friskt i minne da rullestolen min ble totalvrak, da ryggen på stolen løsnet og nakkeputa mi var dytta forover... Heldigvis, slik sett, skjedde dette da vi var hjemme igjen... Heldigvis!!
Da vi ankom Gardermoen måtte vi sjekke inn og sende bagasjen vår, først ut var den gulvgående heisen min... Den sendes som spesialbagasje og må ordnes med først, så sendte vi en koffert og en bag... Så gjennom sikkerhetskontrollen, i den ene bagasjen min hadde jeg pakket ned antibac og det var jo ikke noe særlig vet dere så den måtte de ta narkotika tester og andre tester... Han mannen snakket til meg som han trodde jeg var skyld i noe. Det var litt ekkelt..
Men jeg har vel sett litt mye på grensevakten som går på TVN vet dere... Meeen jeg overlevde og vi kom oss videre bort til gaten og ventet på at flyet skulle gjøre seg klart.... Fortsettelses følger for nå holder jeg på å sovne...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lilleengelen

lilleengelen

27, Elverum

Hei. Jeg er en jente på 27 år, er addoptert fra India og sitter i rullestol. Jeg smiler og er gla stort sett hver dag og hvis ikke har jeg en grunn til det. :) Dette er min første blogg, så den kan vel ikke bli mer enn bedre og bedre får jeg håpe. Håper du vil trives og jeg tar opp temaer som kan intresserer deg.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits