hits

13.12.2018

Hei

Da prøver jeg å skrive et innlegg i min første bokblogg. 

Jeg valgte å skrive om bøker fordi jeg er en bokorm. 

Jeg har alltid likt å lese bøker, startet med høytlesning av og med mamma. Den første boka jeg husker at hun leste kommer jeg tilbake til i neste innlegg. 

Jeg har lest masse Norske serier - bøker. Vil også skrive om de etterhvert. Jeg husker pappa lurte på om jeg hadde noe glede av å lese de, fordi jeg brukte noen ganger bare 2 dager på en bok. Da bøker er spennende vet dere, da glemmer man tid og sted. 

Etter at jeg ville begynne å lese romaner måtte jeg bli litt nymoten. Bøkene ble tyngre å holde i for meg. Derfor måtte jeg nå lese bøker på e-bok. Lydbøker har jeg tatt i bruk igjen. 

Jeg gleder meg til i morgen til å fortelle dere om hvilke bok mamma og jeg leste som jeg husker som et veldig godt minne. ❤️

Taaadaaa så lenge 😘

 

 

2 kommentarer

Ann-Kristin

13.12.2018 kl.08:03

Glede meg. Jeg vil også ha glede av bøker, men er så utålmodig, men tror jeg hadde hatt godt av det🙏🏻

Lina

13.12.2018 kl.11:40

Hei Ann - Kristin

Jeg kommer til å finne frem bøker som er lette å lese. Å lese bøker er som alt annet. Det trengs trening. Kanskje lydbok kunne vært noe for deg?? Eller begynne å lese barnebøker??

Skriv en ny kommentar

lilleengelen

lilleengelen

34, Elverum

Hei. Jeg er en jente på 27 år, er addoptert fra India og sitter i rullestol. Jeg smiler og er gla stort sett hver dag og hvis ikke har jeg en grunn til det. :) Dette er min første blogg, så den kan vel ikke bli mer enn bedre og bedre får jeg håpe. Håper du vil trives og jeg tar opp temaer som kan intresserer deg.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv